5 Cadeautips voor Iemand die Alles al Heeft

Soms lijkt het wel onmogelijk... Het zoeken van een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft. Het is een lastig taak, maar zeker geen onmogelijke! Speciaal voor dit soort momenten hebben wij een aantal unieke cadeaus op een rijtje gezet. Zo verras jij iedereen – ook iemand die alles al lijkt te hebben – met een super origineel cadeau.

 

1. Assembli Papieren Honingbij XL

papieren honingbij van assembli extra large

Deze leuke DIY-honingbij van het merk Assembli is een perfect cadeautje voor alle bezige bijtjes! Leeftijd maakt niet uit bij deze papieren projectjes en beloven een ontspannend maar tikkeltje uitdagend proces. Na het afronden van dit creatieve doe-het-zelf kunstwerkje dient de honingbij ook nog eens als een leuke toevoeging aan het interieur! Geef hem een mooi plekje in de kast of hang hem aan de muur, jij bepaalt. Naast deze bij heeft het merk een groot aanbod aan andere insecten en dieren. Zo vind je voor iedereen een passend en origineel DIY-cadeau tussen de creatieve projecten van Assembli.

 

2. Zwitscherbox vogelhuisje

sfeerfoto van zwitscherbox

Zou jij iemand eigenlijk gewoon wat extra ontspanning als cadeau willen geven? Met de vogelhuisjes van Zwitscherbox kan het! Door het rustgevende gefluit van de vogels uit dit stijlvolle huisje, bevindt iedereen zich plots in een wereld zonder stress. De Zwitscherbox wordt geactiveerd door een bewegingssensor en stopt zonder verdere impuls na twee minuten met zijn rustgevende getjilp. Het vogelhuisje is te koop in drie verschillende kleuren en is hét perfecte anti-stress cadeau voor iedereen die toe is aan wat extra ontspanning.

 

3. Robotime DIY-house: Cathy’s flower house

Op zoek naar een origineel cadeau voor een knutselliefhebber? Met dit fantasierijke bouwproject van Robotime verras je iedere creatieveling met urenlang knutselplezier! Cathy’s flower house is een leuk DIY-miniatuurhuisje voor iedereen die dol is op planten. Met maar liefst 231 onderdelen belooft dit plantenkasje een unieke en zeer gedetailleerde bouwervaring te zijn. Naast de bijzondere bouwervaring is dit schattige huisje ook nog eens een echte eyecatcher in ieders inrichting! Klik hier voor meer creatieve projecten van Robotime.

 

4. Bag to nature: Verrukkulluk veldboeket

Het Verukkulluk veldboeket van Bag to nature is een leuke en duurzame vervanger voor het sturen van een bosje bloemen! Alles wat de ontvanger hoeft te doen is regelmatig water – en een beetje liefde – toevoegen aan het zakje, waarnaar deze binnen no time vol staat met zelfgekweekte en eetbare bloemen! Hoe leuk en simpel kan het zijn? Bag to nature is een origineel en duurzaam cadeautje voor alle liefhebbers van bloemen, kruiden en groenten!

 

5. Smiley lamp

Ondanks dat iemand alles al lijkt te hebben kan iedereen altijd wel een opvrolijkertje gebruiken. Deze lachende lamp is perfect als cadeau en doet niets anders dan ruimtes, mensen en het dagelijks leven opvrolijken! Door deze iconische gele stip met grote lach verdwijnt iedereens ochtendhumeur en kan ook jij de dag met een lach op je gezicht beginnen! De vloerlamp is in drie verschillende maten te koop en komt met zes dimstanden inclusief nachtmodus. Een origineel en opfleurend cadeau voor jong en oud.