De 10 Meest Originele Kerstballen voor in je Kerstboom!

Het is bijna zover… De kerst komt alweer om de hoek kijken en dat betekent dat we ons goed moeten voorbereiden op het versieren van onze kerstbomen! En geloof ons, dat kan veel leuker dan steeds weer dezelfde ronde ballen. Tover jouw kerstboom dit jaar om in een échte blikvanger met deze tien excentrieke, kleurrijke, hilarische en vooral zeer originele kerstornamenten uit onze winkels!

 

1. Sattie in de boom

Dé kersthit van 2022: een vibrator in je kerstboom. Sattie in de boom geeft je kerstboom een extra beetje vrouwelijkheid en zal ongetwijfeld dienen als hilarische – en soms misschien ietwat ongemakkelijke – gespreksstarter. Deze stralende kersthanger verdient een plekje in de boom van iedere vrouw, en dient álleen als ornament ;-) (Nee echt, hij is van glas). Haal de Satisfyer Pro nu (voor een tweede keer?) in huis en maak van deze kerst een onvergetelijke feestdag! 

 

2. Prince

Cody-Foster-PrinceVoor de liefhebbers van muziek is deze Prince kerstbal een onmisbare toevoeging aan de kerstboom! Toen de artiest 10 jaar oud was danste hij op het podium tijdens een concert van ‘Godfather of Soul’ James Brown! Niet helemaal de bedoeling, maar het blijft een fantastisch verhaal. Met zijn excentrieke uitstraling, en handgeschilderde afwerkingen is deze kerstbal een onmisbare blikvanger! Zet zijn album Purple Rain over de speakers terwijl Prince meegeniet vanuit zijn mooie plekje in jouw boom. 
Klik hier voor meer ornamenten van Cody Foster.

 

3. Frikandel speciaal  

Ondanks dat je spontaan honger krijgt van dit zeer gedetailleerde ornament, is deze helaas niet eetbaar. Wel is de hilarische kersthanger een must-have voor alle liefhebbers van een vette hap! Met deze handgeschilderde frikandel speciaal tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je visite en maak jij van jouw kerstboom een dikke vette blikvanger. Met het heersende frikandellen tekort in Nederland zou ik deze makker maar snel in huis halen, want voordat je het weet is die uitverkocht!

Klik hier voor meer ornamenten van Vondels.

 

4. Botox-spuit

Voor iedereen die niet vies opkijkt van een spuitje botox hier en daar, is er nu ook eentje voor in je kerstboom! Deze goudkleurige botox spuit geeft zelfs de lelijkste kerstbomen een make-over, en laat deze omtoveren in een echte eyecatcher! Dit originele ornament met glitters en de tekst ‘thanks science’ zal alle blikken vangen en zorgen voor een aantal grappige of misschien zelfs controversiële gesprekken tijdens het kerstdiner…

Klik hier voor meer ornamenten van Cody Foster.

  

5. Nijntje

Naast al die gekke ornamenten is Nijntje er voor iedereen die hun kerstboom toch nog een beetje onschuldig willen houden. Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen jaloers worden na het zien van deze aandoenlijke kersthanger in je boom. Eén blik op die lieve snoet, en je kan ook niet anders dan wegsmelten! Met haar rode kerstpakje met pluizige details is Nijntje helemaal klaar voor de feestdagen. En zodra jij dit glazen konijntje in huis haalt, ben jij dat ook!

Klik hier voor meer ornamenten van Vondels.

 

6. Tea-Rex

Voor alle theeliefhebbers is dit Tea-Rex ornament ongetwijfeld liefde op het eerste gezicht. Met een leuke kerstoutfit en bijpassend servies in zijn pootjes is deze cu-tea helemaal klaar voor een warm en knus kerstfeest! Het fantastische ornament zal de aandacht trekken van al je gasten en maakt van jouw kerstboom een tea-n! Haal deze blije dino me-thee-n in huis en verblijd hem met een mooi plekje in de boom, vanuit waar hij ieders hart zal s-thee-len ;-).

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Sass & Belle.

 

7. Broccoli

Tijdens de feestdagen is broccoli waarschijnlijk niet het eerste eten waar je aan denkt. Maar maakt dat deze kerstbal juist niet extra origineel? Want wie heeft er nou een broccoli in de kerstboom hangen? Dit zeer gedetailleerde ornament met glitters is een geweldige hanger voor alle groenteliefhebbers, of mensen die gewoon liever niet in de verleiding komen! Deze grappige kerstbal zal een echte blikvanger zijn in jouw kerstboom en beslist een lach toveren op het gezicht van jouw gasten!

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Sass & Belle

 

8. Sushi Shrimp

Kun jij ook geen genoeg krijgen van sushi? Met dit gedetailleerde – en zeer verleidelijke – ornament in je kerstboom heb je altijd een stukje om uit de boom te vissen! (pun intended). Ondanks dat deze kersthanger helaas niet eetbaar is, zal deze Sushi Shrimp leiden tot vele blikken naar jouw versierde boom en misschien zelfs tot de wijze woorden: “We kunnen ook sushi bestellen…” Klinkt dit voor jou als muziek in je oren? Dan mag deze glimmende kerstbal zeker niet ontbreken tijdens jouw kerstfeest!

Klik hier voor de verrassende collectie van Kersten.

 

9. Corn

Voor de maisfanaten, of mensen die genoeg tijd spenderen op TikTok (It’s corn!), is deze kersthanger dit jaar natuurlijk een essentiële toevoeging aan de kerstboom! Geef deze merkwaardige kerstbal een zichtbaar plekje en bereid je voor op een heleboel corny woordgrapjes zodra je gasten over de vloer komen. Met dit stralende maiskolf ornament vol glitters is jouw kerstboom pas echt af! (I mean look at this thing, I can’t imagine a more beautiful thing!)

Klik hier voor het uitgebreide assortiment van Sass & Belle

 

10. Grachtenpand

Met onze winkels in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam mag dit karaktervolle grachtenpandje natuurlijk niet ontbreken op deze lijst! Misschien woon of droom je wel van het leven in een mooi grachtenpand, of neem je dit unieke ornament als souvenirtje mee naar huis na een bezoekje aan één van deze mooie steden! Deze leuke kersthanger is mondgeblazen, handgeschilderd, afgewerkt met gouden glitters en hoe dan ook een tijdloze eyecatcher voor in je kerstboom!

Klik hier voor meer ornamenten van Vondels.