De Rustgevende Speakers van Relaxound

Van fluitende vogels tot kabbelende beekjes, natuurgeluiden zijn bewezen een positief effect te hebben op onze fysieke en mentale gezondheid. Met de stijlvolle speakers van het merk Relaxound verrijk je elke leefruimte op duurzame wijze met de rustgevende geluiden van de natuur. Zo tover jij jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer om in een stressvrije omgeving waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. In dit blog laten we je kennis maken met alle geluidshuisjes uit ons assortiment, zodat jij precies weet welke jij in huis moet halen of cadeau kan geven!

..

 Zwitscherbox | €49 - €59

Maak kennis met de charmante Zwitscherbox, het allereerste vogelhuisje van Relaxound dat de rust van de natuur naar jouw leefruimte brengt. Deze stijlvolle huisjes worden tot leven gewekt door een bewegingssensor, waarna je wordt omringt door het vrolijke gefluit van vogels. Zonder verdere impuls stopt het getjirp weer na twee minuten. 

De Zwitscherbox is verkrijgbaar in vier kleuren en werkt op batterijen.

Ontdek hier het geluid

...

 Birdybox | €59 - €69  

De Birdybox is een vernieuwde en duurzame variant van de populaire Zwitscherbox. Dit net zo stijlvolle huisje is oplaadbaar, heeft een iets andere vorm, tjirpt voor twintig seconden in plaats van twee minuten én is gemaakt van 100% gerecyclede materialen! De Birdybox is verkrijgbaar in twee kleuren en geweldig als duurzaam cadeau voor een natuurliefhebber die wel wat extra ontspanning kan gebruiken!

Ontdek hier het geluid

...

 Oceanbox | €49

Ben of ken jij iemand die helemaal tot rust komt op het strand? Dan is deze witte speaker met zeegeluiden de perfecte keuze voor jou! Nadat een bewegingssensor het huisje activeert, vult de Oceanbox de ruimte namelijk voor honderd seconden met de kalmerende melodieën van de zee. 

Dit geluidshuisje is oplaadbaar en heeft een verfijnde voorkant van gerecycled glas.

Ontdek hier het geluid

...

Lakeside box | €59 

Droom weg terwijl je je aan de rand van een rustgevend bosmeer bevindt met de stijlvolle Lakesidebox. Deze oplaadbare speaker verrast je gedurende twee minuten met een verzameling van ontspannende natuurklanken waaronder fluitende vogels, kakelende eenden, tjilpende krekels en kalmerende  watergeluiden. Dit geluidshuisje bestaat uit 100% gerecyclede materialen en is geweldig als duurzaam cadeautje!

Ontdek hier het geluid

...

Junglebox | €59

Haal de ongerepte natuur in huis en omring jezelf met tropische regenwoud geluiden met de bijzondere  Junglebox! Met een simpele bewegingssensor word je voor 120 seconden ondergedompeld in de betoverende geluiden van een exotisch jungle. 

Deze duurzame speaker is verkrijgbaar in twee kleuren en ontneemt je stress in een oogwenk.

Ontdek hier het geluid

Bekijk hier de volledige collectie van Relaxound