Kom weer tot rust met deze 5 Ontspannende Cadeaus

Iedereen is zo nu en dan wel eens toe aan een extra beetje ontspanning. Al helemaal na al die drukte tijdens de feestdagen! Misschien heb jij je dagenlang uitgesloofd in de keuken, ben je urenlang bezig geweest met het versieren van het huis, werd de chaos en drukte op het werk je bijna te veel of ben je gewoon écht even toe aan een zorgeloos momentje voor jezelf. Gelukkig hebben wij speciaal voor jou vijf onmisbare producten op een rijtje gezet waarmee jij straks weer heerlijk kunt ontspannen. Zet jouw favoriete theetje alvast klaar, laat die schouders lekker zakken en bedank ons later maar voor deze vijf rustgevende cadeautips waar jij helemaal zen van wordt! 

 

1. Mindfulness Brain Training Puzzles Cards - Gift Republic

Voor iedereen die lekker tot rust wilt komen maar ondertussen wel wat afleiding kan gebruiken zijn deze ontspannende Mindfulness Puzzels van Gift Republic een perfecte keus! Over deze 100 rustgevende raadsels hoef jij jouw brein niet te kraken maar toch zorgen ze voor een afleidende uitdaging. Pak de kaarten erbij op een onrustig moment en gooi al je zorgen en frustraties even aan de kant. Deze kalmerende quizjes zijn perfect om jouw brein in beweging te houden, terwijl jij languit op de bank ligt met een lekker theetje. 

 

2. Zwitscherbox Vogelhuisje

Waan je in een wereld zonder zorgen met de rustgevende vogelhuisjes van het merk Zwitscherbox. Deze stijlvolle huisjes halen de natuur bij jou in huis zodat je altijd kan genieten van het kalmerende gefluit van de vogeltjes. De Zwitscherbox wordt geactiveerd door een bewegingssensor en stopt zonder verdere impuls na twee minuten met zijn rustgevende getjilp. Geef dit mooie huisje met eikenhouten voorkant een geschikt plekje in huis, en wordt zo nu en dan verrast door het ontspannende gefluit en stressvrije momenten. 

 Klik hier voor alles van Zwitscherbox

 

3. DIY Miniatuurhuis Emily's Flower Shop - Robotime

De gedetailleerde miniatuurhuisjes van Robotime garanderen iedereen stuk voor stuk een ontspannend maar uitdagend bouwproces, zo ook dit unieke bloemenwinkeltje van Emily! Tijdens dit leuke bouwproject focus je op de kleinste details en ben jij nergens anders meer mee bezig. Het bouwen van dit prachtige huisje duurt zo'n 20 uur, maar is zó verslavend dat de kans groot is dat je het voor die tijd toch niet weg kan leggen! Nadat jouw zelfgemaakte kunstwerk af is, kun je deze met trots een mooi zichtbaar plekje geven en verlichtten met batterijen voor een extra knusse uitstraling. 

Klik hier voor alles van Robotime

 

4. Get Fit Cards - Gift Republic

Veel bewegen helpt tegen onrust en stress, dat is niets nieuws. 

Maar wie heeft er zin om in de sportschool te staan wanneer je juist gewoon even wilt relaxen? Geen zorgen, met deze motiverende Get Fit kaartenset van Gift Republic bieden wij een veel ontspannender alternatief die je overal kan gebruiken! Met deze 100 kaarten met gemakkelijke instructies ga jij vanuit huis sportief aan de slag. Al snel zul je merken dat tijdens, en na de oefeningen, je hoofd een stuk leger is en er meer ruimte is voor ontspanning en rust. Succes en thank us later! :-) 

 

5. Pittenzak Kat - Bitten

Even écht lekker niks doen? Gelijk heb je. 

Krul op naast deze schattige kat en laat de aandoenlijke pittenzak het niksen nog fijner maken! Stop de zachte knuffel voor 1,5 minuut in de magnetron en hij is klaar om te kroelen. Met deze heerlijke warmtebron in je armen val je binnen no time in een heerlijke, diepe slaap en geniet je bij het wakker worden van de aangename geur van lavendel. Naast deze lieve viervoeter kun je ook kiezen voor een pittenzak in de vorm van een luiaard, lama, egel, ringstaartmaki, lucky cat, avocadoborst of regenboog smiley. Welke jij ook kiest, deze (hart)verwarmende kruikjes helpen jou gegarandeerd ontspannen tijdens de koude wintermaanden!