Skip je Winterdip met deze Vrolijke Cadeautips!

Terwijl de één dolgelukkig wordt van de winter, kan de ander niet wachten tot deze donkere en koude tijd weer voorbij is. Begin jij heel hard te knikken bij het laatste? Dan ben je hier aan het goede adres! Want voor alle mensen die nu eigenlijk liever een maandenlange winterslaap hadden gehouden – of dit ook daadwerkelijk doen – hebben wij een gezellig rijtje samengesteld met opfleurende cadeautjes uit onze winkels. Met deze 5 vrolijke cadeautips, skip jij je winterdip!

 

Tip 1: Breng een zonnetje in huis

Niets is zo vrolijk als deze lachende lamp! Behalve jij dan, zodra je deze iconische gele cirkel een gezellig plekje in huis geeft. Omdat een winterdip in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door veranderingen in de hoeveelheid licht, is een knus lampje een onmisbaar item tijdens de donkere wintermaanden. Deze vrolijke vriend helpt jou gelukkig al te graag, het is immers zijn taak om ruimtes, mensen en het leven op te vrolijken! Met ook maar één blik op dit opfleurende lichtje betrap jij jezelf gegarandeerd op het hebben van een brede glimlach. Dus zeg maar gedag tegen je winterdip met deze blije gele stip!

 

Smiley Lamp - Mr. Maria
.

Tip 2: Blijf jezelf inspireren & motiveren 

Met deze vrolijke set van 100 kaarten met positieve tips, opfleurende citaten en bemoedigende uitdagingen vind jij je weg terug naar geluk. Met onder andere handige trucjes om jouw brein te laten geloven dat je blij bent, zul jij je namelijk ook echt gelukkiger gaan voelen! Pak een kaartje uit de stapel wanneer nodig, en verander deze zware periode in een mooie kans om te ontdekken wat jou vrolijk maakt en beweegt.

 

Be Happy Cards - Gift Republic

 Be Happy Cards - Gift Republic

 

Tip 3: Knuffel erop los! 

Vooral als je er even doorheen zit is een maatje aan je zijde onmisbaar. En wie krijgt er nou geen lach op hun gezicht na het zien, en al helemaal na het voelen, van deze zijdezachte alpaca knuffel! Dit aandoenlijke diertje houdt van kroelen en is met zijn hypoallergene vacht voor iedereen toegankelijk. Niet alleen dat, maar ook is deze knuffel super duurzaam! Ze bestaan namelijk uit 100% echt alpacawol en worden stuk voor stuk op een milieubewuste manier ontworpen in de bergen van Peru. Naast dat deze alpaca je met liefde door je winterdip heen sleurt, draag je ondertussen dus ook nog eens jouw steentje bij aan een betere natuur!

 

Alpaca Knuffel - Inkari
.
.

Tip 4: Haal het geluk in huis

Een kat die geluk brengt? Say no more! Met deze Lucky Cat (Japans: 招き猫, Maneki Neko) trakteer jij jezelf op een positieve start van het nieuwe jaar! Terwijl deze kleurrijke gelukbrengers oorspronkelijk uit Japan komen, staan zij inmiddels in vrijwel alle landen in Azië bekend als belangrijke talisman. Men gelooft dat de Lucky Cat geluk en welvaart brengt aan (de ruimte van) zijn eigenaar. Het is daarom niet gek dat wij ook in Nederland weg zijn van deze zwaaiende kattenbeeldjes! We verkopen de Maneki Neko in diverse maten en kleuren, met elk zijn eigen betekenis. Kies er eentje die perfect bij jou past, schud al je zorgen van je af en laat deze geluksbrenger zijn werk doen!

 

Lucky Cats

 

Tip 5: Maak een vrolijke creatie voor aan de muur

Soms is een prettige afleiding alles wat je even nodig hebt. En wat is nou leuker om jezelf mee te vermaken dan een creatief bouwproject met een schitterend kunstwerk als resultaat? De papieren doe-het-zelf muurdecoraties van Assembli zorgen zelfs op de somberste dagen voor wat afleiding, kleur, een trots gevoel en een vrolijkere sfeer in huis. Met tientallen keuzes uit vormen van jouw favoriete dieren kies je er overigens altijd eentje waar jij blij van wordt. Fleur jezelf - en je interieur - op met een gemakkelijk knutselwerkje of kies voor een serieuze uitdaging!

 

Assembli Muurdecoratie

 DIY Muurdecoratie - Assembli