10 Liefdevolle Cadeaus voor Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag. En je raad het al, wij staan weer helemaal klaar om jou te helpen met het vinden van een origineel cadeautje voor jouw grote liefde! Van zoetsappige en romantische cadeautjes waar jouw partners hart van zal smelten, tot bijdehante en hilarische geschenken die gegarandeerd een lach toveren op zijn, haar of hen gezicht. Je vindt ze allemaal in dit blog vol liefde!

 

1. Originele Valentijnskaart

Valentijnskaarten

Een persoonlijk kaartje is misschien wel het leukste presentje dat je iemand kunt geven. Gelukkig hebben wij tientallen kaarten die niets anders dan liefde (en geslachtsdelen) uitstralen! Kies voor een aandoenlijk kaartje vol hartjes of ga voor een ondeugende en tegelijkertijd lachwekkende boodschap. Want of je nou een liefdevol wenskaartje geeft met daarop ‘I love you’ of iemand op grappige wijze bedankt met een ‘thanks for all the orgasms’-kaart, ze zullen ongetwijfeld in de smaak vallen bij jouw partner! 

 

2. Date Night kraskaarten 

Deze mysterieuze kraskaarten staan vol met 52 gezellige date-ideeën, en is daarmee de perfecte verrassing voor jouw partner én jezelf! Met verschillende thema’s op de voorkant van het kaartje zoals eten en drinken, reizen, sport en muziek, krijg je een kleine sneak-peak van de romantische activiteit die jullie te wachten staat. Kies een thema dat bij de gelegenheid past of trek een willekeurige kaart voor een extra spontaan afspraakje. Met deze kraskaarten verras je jezelf en je partner ongetwijfeld met een origineel Valentijnscadeau!

 

3. Valentijnsdag Cadeau set met Alpaca Knuffel

Alpaca Valentijnsdag Gift Set

Omdat iedereen gek is op deze zijdezachte alpaca knuffels verkopen wij tijdelijk voor Valentijnsdag deze aandoenlijke gift set! De set bevat een superzachte alpaca knuffel die op milieuvriendelijke wijze gemaakt wordt van 100% alpacawol, een roze brilletje, een roze hoedje, twee willekeurige accessoires en een leuke Valentijnskaart! Als kers op de taart pakken wij jouw cadeautje zorgvuldig in met super schattig Valentijn-alpaca inpakpapier, hoe leuk! Wees er snel bij en verras iemand van wie jij houdt met dit fantastische cadeau op Valentijnsdag!

 

4. Porseleinen beker met lieve illustratie

Naked couple Mok

Deze handgemaakte mok heeft de vrolijke illustratie van een naakt stelletje en is daarmee een perfect cadeautje voor Valentijnsdag! Deze schattige kop is gemaakt van porselein en naast een leuke drinkbeker ook perfect als plantenpotje, pennenbakje of vrolijke decoratie! Door dit lieve geschenkje met een knipoog tover jij vast een zeker een lach op het gezicht van jouw partner. 

Ook verkrijgbaar in andere varianten!

 

5. Boob pittenzak

Pittenzak Boob

Op zoek naar een functioneel en lachwekkend valentijnscadeautje? Dan is deze tiet vast waar jij naar op zoek bent! De pittenzak is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal, heeft de aangename geur van lavendel en is onweerstaanbaar voor iedere liefhebber van het vrouwelijk lichaam! Heeft jouw partner het snel koud of regelmatig last van buikpijn of spierpijn? Dan kunnen wij ons geen beter cadeau bedenken dan deze comfortabele boobie! 

 

6. Romantisch kaartspel 

Openhartig In Love

De naam zegt het al, in dit liefdevolle kaartspel draait alles om openhartigheid. Met meer dan 100 verassende en gedurfde vragen en opdrachten over de liefde, leren jij en je partner elkaar nog beter kennen. Dit spelletje vol liefde zal ongetwijfeld zorgen voor een romantische avond vol hilarische momenten en intieme gesprekken. Creëer een Valentijnsdag om nooit meer te vergeten met Openhartig In Love.

  

7. Stijlvolle vaas met rode lippen

Vaas Red Lips

Heeft jouw partner een zwak voor kleurrijke en funky interieuritems? Dan hebben wij voor jou het perfecte Valentijnscadeau! Deze zalmkleurige vaas met knalrode lippen is een gegarandeerde blikvanger in ieders inrichting en straalt een en al romantiek uit. Combineer de vaas met een mooi bosje bloemen of rode rozen om het écht af te maken, en wie weet heb jij na het geven van dit unieke cadeau ook rode lippen ;-).

 

8. Persoonlijk Invulboek vol liefde

Waarom ik van je hou Invulboek

Dit zoete invulboek is misschien wel het meest persoonlijke cadeautje dat jij iemand kunt geven. Bladzijden met vrolijke, grappige, emotionele en diepgaande vragen en opdrachten, zullen stuk voor stuk jouw liefde voor de ander verklaren. Zeg ‘ik hou van jou’ op de meest bijzondere manier door dit boek ingevuld cadeau te geven, of begin samen met het vullen van de pagina’s op de dag van de liefde. Naast een romantisch cadeau is dit persoonlijke boek een geweldige herinnering die je na tientallen jaren nog steeds samen zult doorbladeren.  

 

9. Schattig regenboog knuffeltje 

Palm Pals Regenboog Knuffel

Deze super schattige Palm Pals zijn gemaakt van Minky fleece waardoor ze extra zacht, super fluffy en extreem knuffelbaar zijn. Oftewel, een ideaal en jaloersmakend valentijnscadeautje voor jouw grote liefde! Daarnaast is de vulling van dit aandoenlijke regenboogje gemaakt van 100% gerecycled plastic, wat van dit vrolijke knuffeltje niet alleen een lief, maar ook een duurzaam cadeautje maakt!

 

10. Grappige mok met geslachtsdelen

Funny Mok

Zijn al die liefdevolle cadeautjes jou iets te zoetsappig? Met de eigenaardige en hilarische mokken van Eat Mielies maak jij jouw Valentijn gegarandeerd aan het lachen. Met keuze uit mokken met (harige) piemels, tieten en vulva’s vind jij er vast eentje die perfect past bij jou of je partner!

 

Fijne Valentijnsdag!