5 Duurzame Cadeaumerken: Groene Geschenken voor elk Budget

In dit blog brengen we je het beste van twee werelden: vreugdevolle geschenken en bewuste keuzes! Maak kennis met onze favoriete cadeaumerken die een positieve impact hebben op zowel de ontvanger als de planeet. Verspreid vreugde en duurzaamheid met deze milieuvriendelijke cadeautjes voor elk budget!

Bewuste geschenkjes van Kikkerland

RVS rietjes | € 9,95 

RVS Rietjes - Kikkerland

Draag bij aan het verminderen van plastic afval en geef je drankjes een stijlvolle upgrade met deze herbruikbare rietjes van roestvrijstaal. Cheers op een groenere wereld!

Douchetimer | € 5,95 

Douche Timer - Kikkerland

Deze handige timer herinnert je eraan om water te besparen en bewust om te gaan met je tijd. Het is een kleine, maar effectieve stap naar een duurzamer leven! 

Insectenhotel | € 10,95 - 15,95

Insectenhuisjes Kikkerland
Deze kleurrijke huisjes zijn een duurzame en onmisbare toevoeging aan elke tuin. Geef de belangrijke plaagbestrijders een prettig nestplaatsje en bevorder de biodiversiteit en het ecosysteem!  
.

Bamboo tandenborstel set | € 5,95 

Tandenborstels Bamboo - Kikkerland
Deze tandenborstel set van milieuvriendelijk bamboehout is een geinig cadeautje voor jou en je partner, én een duurzame vervanger voor je plastic tandenborstel!
Een.

Duurzaam bosje bloemen van Bag To Nature | € 3,25

Bag To Nature

Met de duurzame kweekzakjes van Bag To Nature geef je een eetbaar 'bosje bloemen' cadeau! Kies uit een smaakvol bloemenboeketbasilicummuntkamillerucola of pittige pepers en verras iedereen met dit eco-vriendelijke kleinigheidje!

Natuurlijk ontspannen met Zwitscherbox |  49,95 - 69,95

Zwitscherbox

Een duurzaam vogelhuisje van Zwitscherbox is hét cadeau voor elke natuurliefhebber die wel toe is aan wat extra ontspanning. Kies uit de originele Zwitscherbox (rechts), nóg duurzamere Birdybox (links), driehoekige Lakeside box (midden) of gloednieuwe Oceanbox en breng de natuur op milieuvriendelijke wijze in huis!

Diervriendelijke alpaca's van Inkari | € 27,95 - 59,95

Alpaca Knuffels - Inkari 

Het duurzame merk Inkari zet zich in voor mens, dier en milieu, wat van deze alpaca's een geweldig cadeau maakt. De knuffels worden gemaakt van 100% alpacawol en zijn daarom super zacht en super duurzaam!

Gerecyclede knuffels van Bon Ton Toys | € 14,95 - 139,95 

Knuffels Bon Bon Toys

Op zoek naar een schattig en duurzaam kraamcadeau? De aandoenlijke knuffels van Bon Ton Toys worden gemaakt in een milieu- en mensvriendelijke werkomgeving, en gevuld met 100% gerecyclede PET-flessen. Deze eco-vriendelijke knuffels zijn daarom het perfecte cadeau voor ieder kind!