9 Originele Cadeaus voor Vaderdag

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader in het zonnetje te zetten en hem te laten zien hoeveel hij voor jou betekent! Of hij nu enthousiast wordt van functionele gadgets, altijd wint met spelletjes, een gepassioneerde hobbyist is of geniet van een borrel in alle rust, in deze blog vind jij de leukste geschenken voor jouw pa!

Een leuke vaderdagkaart 

Vaderdagkaarten
Schrijf je vader een persoonlijk kaartje met een hilarisch verhaal, speciaal bedankje of onvergetelijke herinnering. Met een lieve of grappige boodschap tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je pap. 
.

DIY Whisky, Rum of Gin

Snippers
 Snippers is het ultieme cadeau voor iedereen die zijn vader steeds opnieuw 'verrast' met een flesje drank, maar dit jaar echt uit de hoek wil komen met iets originelers! 
 

Stormglas 

Stormglas - Bitten

Wil je jouw vader verrassen met een gadget die niet alleen vet, maar ook functioneel is? Dit glazen weerstation voorspelt op elk moment precies wat voor weer er op komst is, waardoor jouw vader altijd een stap vooruit is op de weersvoorspellingen!

Familie kraskaarten

Kraskaarten Family - Gift Republic

Is jouw vader een echte familieman die het liefst tijd doorbrengt met het gezin? Maak hem dan dolgelukkig met dit pakketje kraskaarten, gevuld met verrassende uitjes die jullie samenbrengen voor onvergetelijke dagjes uit!

DIY Houten Knikkerbaan

DIY Houten Knikkerbaan - Robotime

Voor de fanatieke vaders die zich graag urenlang storten op een uitdagend bouwproject, is deze mechanische houten knikkerbaan een geweldig vaderdaggeschenk!  

Spel Shit Happens

Shit Happens

Voor alle vaders die een flinke dosis humor waarderen, is dit knotsgekke gezinsspel een onmisbaar cadeau om van vaderdag een lachwekkende gelegenheid te maken!

DIY Papieren Hert

Papieren Hert - Assembli

Met deze knutselbare hertenkop van papier, kan jouw vader zijn creativiteit uiten en zich urenlang vermaken. Achteraf wordt hij beloond met een stoer en indrukwekkend kunstwerk voor aan de muur! 

Koffiemok met Middelvinger

Mok Middelvinger - i-total

We begrijpen allemaal dat het beter is om jouw vader niet aan te spreken vóór zijn eerste kop koffie. Deze ondeugende koffiebeker maakt hier een speels grapje van en krijgt jouw pa gegarandeerd aan het lachen zodra hij de verrassing aan de binnenkant ontdekt!

Multitool Hamer

Handy Hammer Multitool

Misschien is jouw vader een ware klusjesman of spendeert hij veel tijd in zijn geliefde schuur. In dat geval is deze handige 6-in-1 hamer een ideaal vaderdagcadeau. Met dit veelzijdige gereedschap wordt elk project een fluitje van een cent!