Beestenboel

Krijg jij, net als ons, geen genoeg van dieren? Speciaal voor de dierenliefhebbers hebben wij mokken, vazen, plantenpotten, pittenzakjes, gezichtsmaskers, kaartspellen en zelfs kussens, allemaal in de vorm van dieren! Oftewel, een hele beestenboel!

1 van 12

Nijntje, lief klein konijntje 🎶

Wie kent Nijntje nou niet? Bij IT'S A PRESENT! zijn wij helemaal gek op Nijntje. Daarom hebben wij knuffels, lampen, kerstornamenten, kerstboompieken en zelfs waxinelichthouders van Nijntje en haar vriendjes.

Alles van Nijntje

Rainbow

De vrolijkste en meest kleurrijke items van onze winkel! Het maakt niet uit wie je bent of op wie je valt en dat stralen deze cadeaus zeker uit.

1 van 12

Ontstress met mindfulness

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven met onze verzameling aan inspirerende, motiverende en rustgevende cadeaus!

Nu bekijken

Originele cadeaus vind je bij IT'S A PRESENT!

Waar staat IT'S A PRESENT! nou eigenlijk voor? Ons idee is dat je voor iedereen – en dan ook écht iedereen – de leukste cadeaus moet vinden in onze winkels! Zo delen alle artikelen uit het diverse assortiment van IT'S A PRESENT! één duidelijk doel; ze moeten origineel zijn. We kopen alleen producten in die wij leuk vinden, waardoor onze collectie bestaat uit een enorm divers aanbod van merken en items van over de hele wereld! Wij struinen menig beurs, stad en internet af om de leukste en meest unieke geschenken te vinden. Zo hopen we dat jij – en jouw zus(je), broer(tje), vader, moeder, oom, tante, neef(je), nicht(je), vriend of vriendin – hét perfecte cadeau vindt in onze cadeauwinkel!