50x Cadeau Inspiratie voor Moederdag

14 mei is het weer Moederdag, dé dag waar mama in het zonnetje staat en je haar weer kunt verrassen met een lief, grappig of bijzonder gebaar. Maar wat moet je dít jaar nou weer geven? In dit mega-grote Moederdag blog met 50 originele cadeau ideeën ontdek je de leukste geschenken waar jij jouw moeder dit jaar mee kunt verblijden op haar speciale dag!

.

Spring naar: 

 

Voor de liefste mama

5 lieve cadeautjes die elke moeder zal waarderen. 

Een liefdevolle moederdagkaart 

Moederdagkaarten

Kies een vrolijk kaartje en schrijf hierin een lief verhaaltje, speciaal bedankje of onvergetelijke herinnering die mama een grote glimlach zal bezorgen. Een persoonlijke boodschap wordt áltijd op prijs gesteld. 

Invulboek waarom ik van je hou mama

Wil jij jouw moeder verrassen met een bijzonder cadeau dat haar gegarandeerd zal emotioneren? Dit persoonlijke invulboek staat vol met vrolijke, grappige, sentimentele en bovenal liefdevolle vragen over de band tussen jou en jouw moeder

Zakje complimenten

Hoe vaak geef jij jouw moeder een complimentje? In dit zakje zitten 31 lieve complimentjes die ongetwijfeld een lach toveren op het gezicht van elke mama. Het is natuurlijk ook een leuk idee om jouw eigen zakje met complimenten samen te stellen! 

Kraskaarten Things To Do With Family

Niets maakt mama blijer dan tijd doorbrengen met het gezin. Met deze verrassende kraskaarten hebben jullie weer 52 originele uitjes om met elkaar te ondernemen! 

Een tegoedbon voor iets dat zij leuk vindt

Dit kleurrijke boekje met tegoedbonnen maakt het geven van een geschenk of uitje nog leuker! Door de verrassing op één van de vrolijke tickets te schrijven, stop jij namelijk nét iets meer moeite in het geven van een cadeautje op Moederdag. 

.

Voor de mama die toe is aan ontspanning

5 cadeautjes waar elke moeder weer helemaal zen van wordt. 

Weekly Mindfulness Challenge

Weekly Wellness Mindfulness

Met 52 inspirerende opdrachten en handige tips biedt dit vrolijke kaartenpakket alles wat jouw moeder nodig heeft voor het vinden van meer rust, ontspanning en balans. Een ideaal en behulpzaam cadeautje voor de mama die altijd in de weer is. 

Leuke mok & Namasthee

Mokken Que RicoNamasthee Theezaakje

Ontspant jouw moeder het liefst languit op de bank met een lekkere theetje? Dan is de combinatie van een kleurrijke mok en vrolijk zakje namasthee een perfect en  rustgevende cadeautje voor Moederdag! 

Zwitscherbox

Zwitscherbox

Met de rustgevende natuurgeluiden uit de huisjes van Zwitscherbox, komt iedere mama weer helemaal tot rust. Met keuze uit de originele Zwitscherbox (rechts), duurzamere Birdybox (links), driehoekige Lakeside box (midden) en nieuwste Oceanbox, zit er altijd wel eentje tussen die perfect past bij de idyllische droomomgeving van jouw moeder.  

Hoofdmassage spin

 Head Massager - Kikkerland

De definitie van een klein, maar fijn cadeautje. Deze hoofdmassager stimuleert te bloedsomloop, helpt tegen hoofdpijn en geeft een kalmerend effect. Had jouw moeder dit onmisbare accessoire nog niet op haar nachtkastje liggen? Breng daar dan zeker verandering in!

Wierookstokjes

Wierookstokjes Fresh Air

Met de frisse geuren en het kalmerende effect van deze aangename wierookstokjes, verwen jij jouw moeder met maar liefst 100 rustgevende ontspanmomentjes! 

 

Voor de creatieve mama

5 cadeautjes waar iedere moeder een middagje (of meerdere) zoet mee is. 

DIY Miniatuurhuis

Emily's Flower House - Robotime

Is jouw moeder een creatieve pietje-precies die wel houdt van een uitdaging? Dit gedetailleerde bloemenwinkeltje duurt zo'n 20 uur om in elkaar te zetten en brengt knutselen naar een compleet ander niveau!

DIY Papieren muurdecoratie

Papieren Flamingo - Assembli

De doe-het-zelf muurdecoratie van Assembli is altijd een goede keus voor wie op zoek is naar een creatief cadeau. Deze papieren flamingo's komen per twee en zijn daarom perfect voor een creatieve middag met je moeder. Dubbel zo leuk voor mama!

Borduurset

Embroidery Kit
Met één van onze vrolijke borduursetjes leert jouw moeder gemakkelijk een nieuwe creatieve hobby!
.

Maak je eigen thee

Make Your Own Tea - Kikkerland

Voor alle creatieve moeders die gek zijn op thee en geen zin hebben in urenlang geknutsel is dit kleurrijke blik met losse kruiden een perfect kleinigheidje. 

Haak luiaard

DIY haak luiaard - Gift Republic

Haken is een vermakelijk tijdverdrijf dat niet al te lastig is om onder de knie te krijgen. Geef je creatieve mam deze haakkit als cadeau en misschien eindigt die schattige luiaardknuffel wel op jouw bed! ;-)
.

Voor de mama met humor 

5 hilarische cadeautjes die mama aan het lachen zullen maken.

Bier yoga

Beer Yoga - KikkerlandDit grappige bier & yoga drankspel combineert twee geliefde activiteiten (yoga en bier drinken) zodat jouw moeder fit kan worden op de meest hilarische manier.

Grappig naambordje voor op kantoor

Naambordje Sarcasm expertNaambordje Productive as fuck
Besteed jouw humoristische moeder veel tijd op kantoor? Dan verdient zij ongetwijfeld een lachwekkend naambordje die haar werkruimte een stukje persoonlijker en vrolijker maakt. 

Monster duster

Monster Duster - Kikkerland

Deze geinige pluimborstel maakt van de dagelijkse schoonmaak een vrolijke activiteit en is een grappige knipoog voor elke moeder. 

Kaartspel How to Swear Around the World

How to swear around the world - Gift Republic

Heb jij een grofgebekte moeder die van reizen houdt? Met dit hilarische kaartenpakket kan jouw moeder in elke taal haar hart luchten! 

Spel First World Problems

First World Problems - Gift Republic

Dit lachwekkende spel staat vol met 'angstaanjagende' maar hilarische situaties uit ons luxe leventje. Geef je (snel-gepikeerde) moeder dit kaartspel cadeau als grappige knipoog, en verblijd haar meteen met een gezellige spelletjesavond met het gezin. 

.

Voor de sportieve mama 

5 cadeaus voor de moeder die altijd in beweging is. 

Get Fit kaarten

Get Fit Cards - Gift Republic

De drukte van moederschap laat soms weinig ruimte over voor een frequent bezoekje aan de sportschool. Met deze 100 motiverende Get Fit kaarten maak je het jouw moeder gemakkelijk om sportief te worden vanuit huis!

Yoga Poses kaarten

Yoga Poses - Gift Republic

Op zoek naar een toegankelijkere variant van de sportieve kaartensets? In dat geval kun je jouw moeder verrassen met 100 motiverende kaarten met rustgevende yoga poses voor op elk moment. 

Weekly Yoga Challenge

Weekly Yoga Challenge - Gift Republic

Met 26 instructiekaarten met yogaposes en 52 yogaroutines biedt dit vrolijke kaartenpakket alles wat jouw moeder nodig heeft voor extra ontspanning en stabiliteit. Een origineel en behulpzaam cadeautje dat zowel lichaam als geest versterkt!

Warmtekussen

Pittenzak Avocado - Bitten

Na al dat bewegen helpt deze aandoenlijke pittenzak jouw moeder al te graag van haar spierpijn af. Dit (hart)verwarmende cadeautje zal zeker gewaardeerd worden door elke (sportieve) moeder met kwaaltjes!

Gymsokken

Sokken - Helen B

Met keuze uit tientallen gymsokken met grappige illustraties en teksten, zorg jij ervoor dat jouw moeder voortaan sport in stijl!

.

Voor de mama met goede stijl

5 Moederdag cadeaus voor een stijlvol interieur. 

Kandelaar met kaars

Kandelaars - Que RicoTwist Kaarsen Geel - Kersten
Combineer een unieke kaarsenhouder met een vrolijke twistkaars als prachtige toevoeging aan jouw mams interieur! 

Feng Shui Your Home

Feng Shui Your Home Cards - Gift Republic

Met deze 100 kleurrijke kaarten leert jouw moeder Feng Shui (een filosofie uit China die gaat over hoe je welzijn beïnvloed wordt door je omgeving) toe te passen in het interieur. Feng Shui zorgt voor een goede energie in het huis en heeft als doel alle belangrijke aspecten van het leven positief te beïnvloeden. 

Een mooie (wand)vaas

Wandvaasjes Dahlia Glas - Winkee

Een mooie vaas is natuurlijk een geweldig Moederdag cadeau, maar het is altijd een spannende keuze. Om er zeker van te zijn dat de accessoires een goeie match zijn met de inrichting, kun je altijd kiezen voor deze stijlvolle wandvaasjes van glas! 

Stijlvol kussen

Kussen Groen Roze - Helio Ferretti

Van kleurrijke en comfortabele kussens heb je nooit genoeg! Met dit stijlvolle accessoire geef jij de bank van je moeder een modieuze make-over. 

Decoratief poster

Vintage Living Room - All The Ways To Say

Kunnen de wanden van je ouderlijk huis wel een beetje vrolijkheid gebruiken? Verras je moeder op haar speciale dag dan met een kleurrijk poster! 

.

Voor de keukenkoningin 

5 functionele blikvangers voor in de keuken.

HKliving keramieken set

HK-living

Met de stijlvolle 70s Ceramics Collection van HKliving breng je de goede vibes van de Jaren 70' naar je moeders keuken. Alle producten uit deze collectie zijn handgemaakt van keramiek, waardoor jij jouw ma hoe dan ook verrast met een uniek cadeau!

Vrolijke keukenaccessoires

Smiley x Rice

Gaat jouw moeder liever voor iets kleurrijks? Neem dan een kijkje tussen de vrolijke accessoires uit onze meest positieve keukencollectie ooit! 

Kleurrijke waterkan

Naast een prachtige vaas kun je deze bijzondere woonaccessoires natuurlijk ook gebruiken als karaf. Deze kleurrijke blikvangers zullen lovende opmerkingen ontvangen, waar ongetwijfeld elke moeder blij van wordt.

Handgeschilderde eierdop

Quail

Deze handgeschilderde eierdoppen staan prachtig op de ontbijttafel, hebben verbluffende details en zijn bovenal fantastisch als bijzonder cadeau aan een moeder die gek is op dieren! 

Terracotta kiemschaaltjes

Terracotta Kiemschaaltjes - Kikkerland

Deze set van drie terracotta kiemschaaltjes staan leuk in de vensterbank en zijn ook nog eens ontzettend handig. Zo groeit jouw ma voortaan met gemak haar eigen fruit, groenten of kruiden! Welke moeder wilt dat nou niet? 

.

Voor de single mama

5 onmisbare cadeaus voor alleenstaande moeders. 

Self-Love kaarten

Self Love Cards - Gift Republic

Voor alle mama's met een gebrek aan zelfliefde is dit dromerige kaartenpakket met 100 inspirerende opdrachten en affirmaties, een liefdevol steuntje in de rug. 

Smiley lamp

Smiley Lamp Large - Mr. Maria

Met dit lachende lichtje in de woon- of slaapkamer, voelt geen enkele moeder zich meer alleen. Naast een positieve reminder om altijd te blijven lachen, is deze vrolijke lamp ook nog eens een geweldige blikvanger in het interieur!

Kaartspel Openhartig Dating

Spel Openhartig Dating - OpenUp

Daten als alleenstaande ouder kan lastig zijn. Met 100 verrassende vragen in dit vrolijke kaartenpakket help jij jouw moeder op weg met een heleboel gespreksstof voor haar toekomstige afspraakjes. 

Flessenopener gigolo

Flessenopener Gigolo

Deze hilarische – en tikkeltje foute – flesopener tovert ongetwijfeld een lach op het gezicht van alle (alleenstaande) moeders die wel een wijntje lusten. 

Een zachte knuffel

Ricky the Rain Frog - Jellycat

Het bed voor jezelf hebben komt met zijn voordelen, maar kan tegelijkertijd eenzaam voelen. Het kan zelfs zorgen voor een tekort aan oxytocine, ook wel bekend als het 'knuffelhormoon'. Een zachte knuffel (zoals deze norse, maar aandoenlijke kikker) is daarom niet alleen een schattig, maar ook gezond Moederdag cadeau!

.

    Voor de spirituele mama

    5 zinrijke cadeaus voor de bewuste moeder. 

    Palm reading kaarten

    Palm Reading Cards - Gift Republic

    Handlijnkunde is een vorm van waarzeggerij op basis van de lijnen en kenmerken van je handen. Met deze mooie kaartenset leert jouw ma op bijzondere wijze over haar karaktereigenschappen en toekomst!

    Astrologie kaarten

    Astrology Cards - Gift Republic

    Met deze prachtige kaartenset leert jouw moeder meer over sterrenbeelden, het aflezen van astrologische kaarten en het begrijpen van verborgen betekenissen in de sterren.

    Aura kaarten

    Aura Cards - Gift Republic

    Deze kleurrijke kaarten leren jouw moeder alles over aura's en hoe zij deze kan gebruiken om haar lichamelijke, geestelijke en spirituele gezondheid te verbeteren.

    Everyday spells

    Everyday Spells Cards - Gift Republic

    Met dit bijzondere kaartenpakket leert jouw moeder alles over de wereld van spreuken en rituelen. Van een regenspreuk tot aan een liefdesspreuk, met deze kaarten betovert jouw moeder haar leven op positieve wijze. 

    Manifest kaarten

    Manifest Cards - Gift Republic

    Het is nooit te laat om te beginnen met het manifesteren van je droomleven! Met dit positieve cadeautje help jij jouw moeder met het beoefenen van dankbaarheid en het realiseren van een gezond en gelukkig leven.

    Voor moeder natuur

    5 cadeaus voor de milieuvriendelijke mama's. 

    Insectenhotel

    Een insectenhuisje is één van de meest leuke duurzame cadeautjes die jij jouw mam kunt geven. Het helpt de natuur en vergezelt jouw moeders tuin ondertussen van vrolijke insectjes!

    The Wonderful World of Mushrooms

    Is jouw moeder gek op boswandelingen en krijgt zij een spontane glimlach bij het zien van een paddestoel? Dan is dit kleurrijke kaartensetje vol bijzondere feitjes over zwammen een leuk kleinigheidje die zij vast en zeker zal waarderen!

    Bloembommetjes

    Bloembommetjes - Blossombs

    Met deze vrolijke zaadbommetjes geef jij jouw moeder een tuin of balkon vol kleurrijke bloemen cadeau! Na het uitstrooien van de bommetjes kunnen zij en de insecten na een paar weken genieten van een kleurrijk en levendig bloemenparadijs. 

    100 Reasons To Love The World We Live In

    Deze 100 kaarten leren jouw moeder over de prachtige dingen die de planeet ons te bieden heeft. Van feiten over de natuur tot schattige gewoontes van dieren. Dit optimistische kaartensetje is een vrolijk gebaar voor de natuurliefhebbende moeder!

    Kaartspel Gardening Trivia

    Gardening Trivia - Gift Republic

    Dit groene kaartspelletje bestaat uit 100 vragen die jouw moeders tuinkennis laten groeien en bloeien! Zo kun je mama meteen blij maken met een gezellige spelletjesavond met het gezin. Laat haar dan wel winnen hè ;-).

     

    Wij wensen iedereen (maar vooral de mama's) alvast een fijne Moederdag!